avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala, procedura
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala, procedura

am depus o plangere la parchet impotriva unei persoane mi s-a inregistrat plangerea acum ce urmeaza va fi audiata acea persoana sau voi fi chemata intai eu ptr a da o declaratie si apoi acea persoana va fi chemata
Cel mai recent răspuns: adriana dj , utilizator 22:55, 15 Martie 2015
Va cheama pe dvs intai.
unde ma v-a chema la parchet sau la politie eu am depus plangerea la parchet
O sa va cheme organul competent sa cerceteze, nu ati dat multe amanunte.
am depus plangere impotriva acestei persoane pentru folosirea unor acte false in instanta adica titluri de proprietate false .am atasat alaturi de plangere toate dovezile si acum nu stiu cum se procedeaza in continuare si cat timp va dura sau care este procedura in continuare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnducerea in eroare a organelor judiciare Roman85 Roman85 Buna Ziua am depus la parchet doua plangeri fata de doua persoane sub aspectul savarsirii infractiunii de inducere in eroare a organelor ... (vezi toată discuția)
Faptuitorul este audiat personal sau se poate si prin mandatar? adriana dj adriana dj am depus o plangere penala la parchet impotriva unei persoane care a folosit intr-un proces civil mai multe acte false.intrebarea mea este persoana impotriva ... (vezi toată discuția)
Plangere penala mirela_43 mirela_43 Buna ziua, am depus in luna februarie 2011 , plangere penala impotriva a doua persoane ,invinuite de mine pentru infractiunea de racolare de persoane si ... (vezi toată discuția)