avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare buletin

mai sunt 2 luni si-mi expira buletinul am fost luata in spatiu de matusa mea .intrebarea mea este....va trebui si acum sa mearga matusa cu mine sau merg doar cu buletinul care trebuie sa-l schimb
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:45, 25 Martie 2015
Cu matusa sau cu acordul ei dat in fata notarului (si cu actul de proprietate al casei ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare buletin la expirare - adeverinta de la primarie Lily88 Lily88 Buna ziua! As dori sa va intreb,in ceea ce priveste eliberarea buletinului,la ghiseu nu au avut amabilitatea de a ma informa,trebuie sa schimb buletinul,expira ... (vezi toată discuția)
Buletin mamimic mamimic buna seara.pt a-mi face buletinul este necesar sa ma prezint cu bunicii pentru a fi de fata pt ca sunt luata in spatiu de ei.dar bunica mea este paralizata.pot ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate in lipsa proprietarului vip2you17 vip2you17 buna ziua am o problema mare , locuiesc in chirie de 2 luni am incheiat contractul si propietara este in strainatate nu stiu cand poate veni, trebuie sa imi ... (vezi toată discuția)