....o persoana fizica , inscrie un autoturism in data de 05 ale lunii, dupa 3 zile solicita scoaterea din evidentele fiscale a acestuia si implicit Certificat fiscal pentru acesta. Care este temeiul legal.......... spre rusinea mea recunosc, sunt depasita de situatie #-o, ......Va multumesc
......Tatal meu este abonat la o companie de telefonie fixa din 2006. In data de 22 decembrie 2010 a fost contactat telefonic de o operatoare a acestei companii facandu-i-se o oferta de un alt abonament, mai scump iar tatal meu nu a fost de acord. La sfarsitul lunii ianuarie, pe 27, 2011 primeste, impreuna cu factura (pt. luna ianuarie) si o scrisoare de la aceasta companie prin care i se comunica faptul ca in urma acceptului telefonic din decembrie i s-a modificat contractul cu acel abonament. Se mai mentioneaza ca daca nu suntem de acord cu termenii ofertei, anexata la aceasta scrisoare putem trimite o notificare scrisa la adresa mentionata tot in acea scrisoare pana la data de 17.02.2011. In scrisoare se mai mentiona si un numar de telefon pentru informatii. Am sunat la acel numar de telefon(in data de 03.02.2011) si am spus ca nu suntem de acord cu noul abonament si dorim vechiul abonament pe care l-am avut, mi s-a spus ca au notat si se va rezolva in cel mai scurt timp doar ca incepand cu luna martie se va lua in calcul revenirea la vechiul abonament. Pentru siguranta am sunat din nou in aceeasi zi, intreband daca mai este nevoie sa fac si notificarea scrisa si mi s-a spus ca nu mai este nevoie. ...... In data de 21.03.2011 am primit factura pe luna martie si stupoare cu acelasi abonament scump.Tatal meu a spus ca nu mai vrea nici un telefon si sa sun pentru desfiintarea numarului nostru. Am sunat din nou la companie si dupa ce m-au purtat mai bine de un sfert de ora din...... "apasati tasta1.....apasati tasta 2.....apasati..." etc. mi se face legatura cu un operator, spun despre ce este vorba si mi se spune ca a fost inregistrata cererea pentru desfiintarea postului telefonic si sa las un numar de telefon unde pot fi contactata. ................Astazi am sunat la un numar de telefon in zona noastra unde compania are punct de lucru pt. a putea formula o cere scrisa si d-na care mi-a raspuns a spus ca nu am respectat termenii si conditiile oferteii sa trimitem notificare scrisa si ca: "ati folosit 3 canale de comunicare" ......ca si cum aceste "canale" nu ar fi de la aceeasi companie(si fiecare face cum il taie capul) si cererile nu se mai fac scrise ci se fac on-line sau prin telefon.....Acum trebuie sa asteptam confirmarea lor. Ma tem ca nu va fi luata in calcul cererea de desfiintare.........Ce sa facem sa nu mai platim factura si asa dupa 15 zile se va suspenda temporar telefonul si dupa alte 15 de desfiinteaza?...... Si probabil vom fi actionati in judecata ( tatal meu are 78 de ani si numai tribunalul ii lipsea) ........In oferta lor se mentioneaza ca durata contractului(care contract numai ei stiu!) este obligatoriu 2 ani si in cazul contractul inceteaza din vina noastra trebuie sa platim despagubiri 120 de euro.......Daca platim factura inseamna ca suntem de acord cu abonamentul? .........Spuneti-mi cum sa procedez?.... In masura in care cineva ma poate ajuta cu un raspuns cat mai repede posibil in numele tatalui meu si al meu va multumesc anticipat si sa va dea Dumnezeu sanatate si numai bine!
Desi este o intrebare retorica, intreb totusi, conform Constitutiei Romnaiei "Art. 16:
Egalitatea in drepturi
(1) Cetatenii sunt egali in fata legii si a autoritatilor publice, fara privilegii si fara discriminari.", faptul ca noi cei care am depasit varsta de 35 ani si nu avem dreptul la o locuinta A.N.L. nu este o discriminare? Ce ar trebui sa fac sa-mi castig acest drept? Multumesc celor care vor avea bunavointa sa-mi raspunda.
As dori sa stiu daca locuintele prin A.N.L. se pot repartiza si persoanelor care au depasit varsta de 38 de ani , asa cum este conditionat de lege si in ce conditii. Cunosc pesoane care au depasit cu mult aceasta varsta si locuiesc la A.N.L.-uri. Eu am solicitat de la Primarie locuinta si mi s-a spus ca deoarece am depasit varsta ceruta de lege nu mai pot beneficia de o astfel de locuinta. Va rog sa ma ajutati cu um raspus, sunt intr-o situatie delicata si nu-mi permit un imprumut sa-mi iau o locuinta. Multumesc anticipat tuturor celor care ma pot ajuta!:tomato:#-o:help: