avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locuinta ANL.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locuinta ANL.

Desi este o intrebare retorica, intreb totusi, conform Constitutiei Romnaiei "Art. 16:

Egalitatea in drepturi

(1) Cetatenii sunt egali in fata legii si a autoritatilor publice, fara privilegii si fara discriminari.", faptul ca noi cei care am depasit varsta de 35 ani si nu avem dreptul la o locuinta A.N.L. nu este o discriminare? Ce ar trebui sa fac sa-mi castig acest drept? Multumesc celor care vor avea bunavointa sa-mi raspunda.
Cel mai recent răspuns: Mirela Stanga , Contabil 14:18, 20 Ianuarie 2011
Sincer, imi pare rau ca esti dezamagita, dar eu nu inteleg de ce la varsta asta inca mai crezi in dreptate, cand nici macar dumnezeu nu o face, invata sa-ti faci singura viata pentru ca altfel vei fi mereu nefericita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care e legea care obliga autoritatile sa-mi ofere toate serviciile in mod nediscriminatoriu? eusaisapte eusaisapte In fapt, am postat un caz grav de coruptie din cadrul Inspectiei Judiciare pe pagina de facebook a CSM, si bineinteles m-au blocat ca nu le convine ce zice si ... (vezi toată discuția)
Stagiatura avocat ContSters87904 ContSters87904 Ce faci daca iei examenul de admitere in barou si nu gasesti un avocat sa te ia in \"custodie\" [i]fara bani[/i] !!!! (vezi toată discuția)
Constitutia vs legea Dinca_70 Dinca_70 In urma cu ceva timp,mi s-a facut o nedreptate de catre magistrati. Ei motiveaza ca legea spune asa si asa,insa constitutia Romaniei intra in contradictie cu ... (vezi toată discuția)