avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locuinta prin A.N.L.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locuinta prin A.N.L.

As dori sa stiu daca locuintele prin A.N.L. se pot repartiza si persoanelor care au depasit varsta de 38 de ani , asa cum este conditionat de lege si in ce conditii. Cunosc pesoane care au depasit cu mult aceasta varsta si locuiesc la A.N.L.-uri. Eu am solicitat de la Primarie locuinta si mi s-a spus ca deoarece am depasit varsta ceruta de lege nu mai pot beneficia de o astfel de locuinta. Va rog sa ma ajutati cu um raspus, sunt intr-o situatie delicata si nu-mi permit un imprumut sa-mi iau o locuinta. Multumesc anticipat tuturor celor care ma pot ajuta!:tomato:#-o:help:

Alte discuții în legătură

Locuinta anl - schimb imobiliar mihaela0404 mihaela0404 Locuiesc într-o garsonieră repartizată de primărie. Această garsonieră ca toate celelalte apartamente din cartier au fost construite de ANL cu ... (vezi toată discuția)
Se poate anula o hotarare a consiliului local? alinandre alinandre Buna ziua, Am un dosar depus la primaria sector 4 din anul 20001,in septembrie 2009 s-a dat o hotarare a cons.local prin care s-a aprobat lista de ... (vezi toată discuția)
Conflict cu autoritate publica - cum se poate rezolva problema? InaHentz InaHentz Buna seara. In anul 2004 s-a introdus un dosar pentru acordarea unei locuinte ANL. Dosarul a fost completat periodic, la un moment dat s-a ratacit, regasit, se ... (vezi toată discuția)