avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Locuinta ANL - schimb imobiliar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Locuinta ANL - schimb imobiliar

Locuiesc într-o garsonieră repartizată de primărie. Această garsonieră ca toate celelalte apartamente din cartier au fost construite de ANL cu destinaţia locuinţe pentru tineri pana in 35 de ani. Eu aş dori sa fac un schimb sa trec la 2 sau 3 camere pentru ca m,-am căsătorit si am 2 copii. Cei de la primarie spun ca nu se poate intrucat am beneficiat de o repartitie, iar acest schimb, ei il vad ca o noua repartite. Imi puteţi da un sfat. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaela0404 , utilizator 16:49, 11 Aprilie 2012
In situatia mentionata de dvs autoritatea locala detine dreptul sa dispuna repartizarea spatiilor cu destinatia de locuinta
Dvs ati beneficiat de respectiva facilitate
In conditiile in care normativele in domeniu nu permit manevrele la care faceti dvs referire,ramane la latitudinea dvs sa analizati variantele care sa va permita obtinerea unui spatiu de locuit cu suprafata locuibila mai mare
Mulţumesc pentru răspuns, dar "autoritatea locala detine dreptul sa dispuna repartizarea spatiilor cu destinatia de locuinta" în temeiul unei legi. Eu asta doresc o lege care să îmi permită acesată solicitare către autorităţile locale. Mulţumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate anula o hotarare a consiliului local? alinandre alinandre Buna ziua, Am un dosar depus la primaria sector 4 din anul 20001,in septembrie 2009 s-a dat o hotarare a cons.local prin care s-a aprobat lista de ... (vezi toată discuția)
Acordarea locuintelor tip anl in regim de inchiriere SilviuMihai SilviuMihai sotia are o cerere de obtinere o lovuinta anl in regim de inchiriere de aproximativ 3 ani, dupa ce ne-am casatorit am adugat la dosar certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)
Întrebare legată de locuința anl : ipoteza : - in orașul ... nicoctavia nicoctavia Întrebare legată de locuința ANL : ipoteza : - in orașul meu urmează sa se finalizeze un bloc ANL ( primul bloc ANL) , nu au mai fost blocuri ANL ... (vezi toată discuția)