avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Activitate bettica

Activitate bettica

Discuție vanzare casa
Buna ziua,

Suntem trei surori si dorim sa vindem casa parinteasca. S-a facut succesiunea dupa tata. Apoi s-a facut un act notarial prin care se stipuleaza ca mama e ingrijita de una din surori si la moartea acesteia ii revine partea mamei din proprietate. Intrebarea mea este daca trebuie facuta succesiune dupa mama sau actul notarial respectiv ajunge pentru a se putea vinde casa. Si daca trebuie facuta daca exista posibilitatea sa se faca deodata cu vanzarea.
Multumesc.
Răspuns la discuția PFA poate fi intermediar?
Da, dar de obicei se mentioneaza si limba din/in care s-a efectuat traducerea. Eu am autorizatie de exemplu pentru limba engleza, iar traducerea trebuie facuta in germana de exemplu. In cazul acesta cum se procedeaza? Nu se mai precizeaza din/in ce limba s-a efectuat traducerea si se scrie doar prestari servicii traducere?
Buna ziua,

As dori sa stiu daca in calitate de PFA traducator pot intermedia pentru alte limbi, daca pot incheia contracte cu alti traducatori PFA. Si ce trebuie scris pe factura pentru o lucrare pe care a facut-o alt traducator intr-o limba pentru care eu ca si PFA nu am autorizatie.
Buna ziua.

Mama a primit pensia de urmas recalculata mai mica decat era. Intrebarea mea este unde trebuie adresata contestatia? Si de unde trebuie sa cer adeverinta de venit ? Tata era pensionar MAI de la politie. Adeverinta trebuie ceruta tot de la centrul militar? Sau ei apartin de alta institutie?
Multumesc mult.