avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare casa

Buna ziua,

Suntem trei surori si dorim sa vindem casa parinteasca. S-a facut succesiunea dupa tata. Apoi s-a facut un act notarial prin care se stipuleaza ca mama e ingrijita de una din surori si la moartea acesteia ii revine partea mamei din proprietate. Intrebarea mea este daca trebuie facuta succesiune dupa mama sau actul notarial respectiv ajunge pentru a se putea vinde casa. Si daca trebuie facuta daca exista posibilitatea sa se faca deodata cu vanzarea.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:57, 26 Septembrie 2011
Actul de vanzare va trebui semnat de toti actualii proprietari, cele 3 surori si mama.
Nu se poate face succesiunea unei persoane in viata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog un sfat. mama cu tata au avut 2 copii in viata ... mara2022 mara2022 Buna ziua! Va rog un sfat. Mama cu tata au avut 2 copii in viata eu si soara mea. Mama a murit in urma cu 2 ani. Tata traieste. Mama si tata aveau un ... (vezi toată discuția)
Succesiune unul din parinti livia234 livia234 Buna ziua! Am o problema legata de succesiunea unuia din parinti! Totul a inceput acum 6 ani dupa moartea tatalui meu cand mama impreuna cu surorile mele au ... (vezi toată discuția)
Mostenire Sorenica Sorenica Buna ziua! Exista următoarea situatie: mama decedata , tata în viata, 3 surori. Tata si mama proprietarii unui apartament. Cat este tatăl în viata , copiii ... (vezi toată discuția)