As dori sa stiu daca in calitate de PFA traducator pot intermedia pentru alte limbi, daca pot incheia contracte cu alti traducatori PFA. Si ce trebuie scris pe factura pentru o lucrare pe care a facut-o alt traducator intr-o limba pentru care eu ca si PFA nu am autorizatie.
Incheiati un contract de colaborare cu celalalt traducator.Pentru client eliberati chitanta si factura pentru prestari servicii traducere .Colaboratorul va va elibera chitanta la randul sau pentru plata pe care urmeaza sa i-o faceti . Simplu
Da, dar de obicei se mentioneaza si limba din/in care s-a efectuat traducerea. Eu am autorizatie de exemplu pentru limba engleza, iar traducerea trebuie facuta in germana de exemplu. In cazul acesta cum se procedeaza? Nu se mai precizeaza din/in ce limba s-a efectuat traducerea si se scrie doar prestari servicii traducere?
Colaborare pfa
Angie_31
Buna seara! Mentionez ca sunt PFA si sunt traducator autorizat pe o limba straina. Este in regula sa colaborez cu alti PFA traducatori autorizati pe alte limbi ... (vezi toată discuția)