avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie militara de urmas - unde depun ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie militara de urmas - unde depun contestatia?

Buna ziua.

Mama a primit pensia de urmas recalculata mai mica decat era. Intrebarea mea este unde trebuie adresata contestatia? Si de unde trebuie sa cer adeverinta de venit ? Tata era pensionar MAI de la politie. Adeverinta trebuie ceruta tot de la centrul militar? Sau ei apartin de alta institutie?
Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie pensie militara orhideeaflorina orhideeaflorina Mama mea are pensie militara de urmas. Nu am depus cerere de recalculare pentru ca adeverinta de venit data de Centrul militar era o bataie de joc si am ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensii militare radio radio Buna ziua, Mama are pensie militara de urmas (tata decedat 1989, colonel M.Ap.N). Nu a depus cerere si nici adeverinta de venit, a primit decizia in ianuarie ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie militara claudiu20092 claudiu20092 Buna ziua Tatal meu este pensionar militar si a primit pe un cupon de pensie scris sa se prezinte la CMJ (centrul militar judetean) pentru o completa o ... (vezi toată discuția)