in anul 2001 a decedat mama mea, mentionez ca suntem 3 frati si tata supravietuieste. intrebare: este necesar a efectua succesiunea.,astept un raspuns. multumesc
Buna ziua!
Ma numesc Mihaela Cristache si doresc sa adresez o intrebare, dar adaug cateva informatii: in anul 1998 parintii mei au cumparat in baza legii 112/1995 un imobil intr-o curte in care mai locuiesc 2 familii.
INTREBARE: As dori sa stiu cum vor proceda parintii mei pentru a cumpara terenul aferent imobilului respectiv si cota parte din curtea in care locuiesc.
Stiu doar ca art.21 din legea 112/1995 consacra dreptul persoanelor care au dobandit constructiile de a obtine si dreptul de propietate asupra trenului aferent constructiei.(?), ..., dar in contractul de vanzare cumparare exista o clauza care prevede ca acel contract este valabil doar pe durata existentei constructiei.
... va multumesc respectuos
buna ziua,
sunt licentiata in stiinte administrative,specializarea administratie publica si absolvent master stiinte economice, specializarea administrarea afacerilor internationale,...,as dori sa obtin o simpla informatie: pot fi angajata in cadrul unei institutii financiare, de exemplu:banca.
imi doresc apoi sa ma pot inscrie la doctorat.
...va multumesc anticipat...(astept un raspuns oricare ar fi acesta)
buna ziua!
numele meu este mihaela c., sunt licentiata specializarea administratie publica si masterand(absolvent al facultatii de stiinte economice,master:administrarea afacerilor internationale).
nu lucrez in administratie(deci in domeniu),posturile sunt blocate sau se fac disponibilizari, actualmente sunt angajata ca bibliotecar(dar nu pe post ...studii superioare)...va adresez o intrebare: fiind absolventa a acestor 2 forme de invatamant pot profesa in domeniul bancar sau juridic?(astept un raspuns
va multumesc
cu deosebita consideratie ,...mihaela