avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... o informatie: pot lucra la o banca avand studiile pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

o informatie: pot lucra la o banca avand studiile pe care le am?

buna ziua,
sunt licentiata in stiinte administrative,specializarea administratie publica si absolvent master stiinte economice, specializarea administrarea afacerilor internationale,...,as dori sa obtin o simpla informatie: pot fi angajata in cadrul unei institutii financiare, de exemplu:banca.
imi doresc apoi sa ma pot inscrie la doctorat.
...va multumesc anticipat...(astept un raspuns oricare ar fi acesta)
Cel mai recent răspuns: Daniela Camelia Nicolae , Consilier juridic 10:57, 17 Februarie 2011
depinde functia respectiva ce cerinte trebuie sa indeplineasca...va puteti angaja de ex functionar administrativ deoarece pt aceasta functie nu se cer studii superioare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inginer cu master in contabilitate ContSters85367 ContSters85367 Buna seara, Un inginer poate sa faca master in ASE si sa devina astfel economist cu drept de a se angaja director economic si de a semna bilantul contabil? ... (vezi toată discuția)
Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)
Absolvent administratie publica - posturi posibile in domeniul privat Ionut B Ionut B Va rog sa ma ajutati intr-o mica problema: Am un angajat, proaspat absolvent al Fac. de Stiinte Administrative, specializ. Administratie publica, si as dori ... (vezi toată discuția)