Deci daca nu-mi prelungeste contractul pot sa ma prezint la somaj sa depun dosarul imediat cand s-a incheiat contractul? Este vreo lege din care sa rezulte ca am acest drept? Multumesc!
Va rog ma puteti ajuta in legatura cu problema care o am? Imi puteti raspunde la intrebari ca sa stiu pe viitor ce am de facut. Va multumesc anticipat!
Pe 13 aprilie am un an de cand sunt angajata la acest ultim loc de munca. Si daca nu mai sunt obligati sa-mi prelungeasca contractul,atunci ce fac pana se termina concediul de 126 zile? Unde trebuie sa ma adresez ca sa stiu daca beneficiez de indemnizatie pt. cresterea copilului?
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine! Sunt insarcinata in 6 luni. La firma unde lucrez sunt angajata pe perioada determinata. Trebuie sa nasc prin 23 iunie iar contractul imi expira in 13 iulie. Daca eu intru in concediu de maternitate la 1 mai iar contractul imi expira inainte sa termin toate zilele la care am dreptul,ce trebuie sa fac? Sunt obligati sa-mi prelungeasca contractul sau o sa pierd indemnizatia pentru copil? Unde trebuie sa ma adresez? Multumesc!
In aprilie se fac 12 luni la firma unde lucrez si eu nasc la sfarsitul lui iunie.Dar pot sa primesc indemnizatia daca contractul este pana in 13 iulie?
Daca contractul este pana pe 13 iulie,se poate ca sa-l inchida mai repede?Sa fiu data afara de la servici in perioada aceasta?
Buna ziua,as avea si eu nevoie de ajutor.Sunt insarcinata in luna a 4-a.Sunt angajata la o firma pe perioada determinata.Contractul imi expira pe 13 iulie dar eu trebuie sa nasc la sfarsitul lui iunie.In conditiile acestea pot sa primesc indemnizatia pt copil?