avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Activitate errnest

Activitate errnest

Răspuns la discuția acuzat de falsificare de banii
poate am zis eu gresit,dar dosarul cu furtul este deja incheiata,si are dosarul penal,doar am zis faptul ca are deja antecedente penale
Răspuns la discuția acuzat de falsificare de banii
multumesc pt raspunsuri
mi-a zis ca vrea sa apeleze la un avocat
si nu se afla in nici un grup infractional,este un baiat de 19 ani...
un prieten de al meu este acuzat cu falsificare de bani,ceea ce este impotriva lui este ca are deja un dosar penal pentru furt dintr-un centru comercial,si declaratia unui individ care are deja mai multe dosare penale,pentru furt calificat,furt masini etc ,care a fost prins cu cateva sute de euro falsi si declara ca a primit de la prietenul meu.
sambata au facut perchizitie in casa prietenului,dar nu au gasit absolut nimic,la-u dus la sectie si au interogat cateva ore,si au spus ca vor pune detector de minciuna.
as vrea sa va intreb ce sanse are baiatul?eu i-am zis ca daca nu au gasit nimic impotriva lui nu are de ce sa se teme,ca numai declaratia unui talhar nu inseamna mult?
si daca vor pune la detector si acesta va arata ca minte,atat e ajuns?pentru ca stiu ca nici poligraful nu e 100%
si eu asa stiam,ms de raspuns
as vrea sa va intreb daca cei de la o firma de paza si protectie care patruleaza la noi in localitate (presupun ca la solicitarea primariei ) au voie sa ma opreasca noapte cand imi conduc masina?
am cumparat un laptop acer 5315 de pe okazii,dar in cateva ore am dat seama k e teapa,k are o multime de probleme ascunse,pot sa fac ceva pt tipul asta,mia trimis prin urgent curier????ceva cu politia pot sa rezolv?