Nici vorba de asa ceva ! Au primit actiuni la SIF-uri numai cei care au subscris la ele ! De altfel era si imposibil sa se preschimbe din oficiu pentru simplul fapt ca sunt mai multe (5) !
In 21-22 Dec '89 am fost in sediul prefecturii din Piatra Neamt impreuna cu o parte dintre cetatenii care in prezent au certificat de revolutionar si beneficiaza de niste drepturi. Cum pot sa solicit, si unde, eliberarea certificatului? Mentionez ca la data respectiva s-au facut doua liste cu participantii : una la intrarea in sediul prefecturii (sfatul popular judetean) de catre un revolutionar si alta la et. III al cladirii respective de catre o secretara a numitului S.P.Judetean. Eu apar pe amindoua listele.
Multumesc foarte mult!
La mine este vorba despre despre un recurs pe care tribunalul il considera tardiv formulat , fara sa fie asa.
Doriti sa va trimit prin email inscrisuri?
Nu s-a pronuntat hotarirea in prezenta ci, a ramas in pronuntare.
Iar comunicarea trebuia sa o primesc, sa-mi parvina, nu?
Pun altfel intrebarea: la o hotarire a tribunalului judetean, hotarire ce are in coada cuvintul " irevocabil" ce cale de atac exista (CC, CEDO, etc.) si cit timp am ca sa atac aceasta hotarire?
S-a emis o hotarire irevocabila intr-un caz de recurs la o anulare de proces verbal contraventie, motivindu-se, impotriva evidentelor, ca acesta, recursul, este fiind tardiv formulat