avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Activitate catana_emil

Activitate catana_emil

Nici vorba de asa ceva ! Au primit actiuni la SIF-uri numai cei care au subscris la ele ! De altfel era si imposibil sa se preschimbe din oficiu pentru simplul fapt ca sunt mai multe (5) !
poate fi data in judecata institutia care se ocupa de aceste dosare, dar, nu o face taraganind ani si ani ?
Răspuns la discuția Hotarare irevocabila
Revizuirea sau contestatia in anulare se depun tot la tribunal ?
In 21-22 Dec '89 am fost in sediul prefecturii din Piatra Neamt impreuna cu o parte dintre cetatenii care in prezent au certificat de revolutionar si beneficiaza de niste drepturi. Cum pot sa solicit, si unde, eliberarea certificatului? Mentionez ca la data respectiva s-au facut doua liste cu participantii : una la intrarea in sediul prefecturii (sfatul popular judetean) de catre un revolutionar si alta la et. III al cladirii respective de catre o secretara a numitului S.P.Judetean. Eu apar pe amindoua listele.
Multumesc foarte mult!
La mine este vorba despre despre un recurs pe care tribunalul il considera tardiv formulat , fara sa fie asa.
Doriti sa va trimit prin email inscrisuri?
Nu s-a pronuntat hotarirea in prezenta ci, a ramas in pronuntare.
Iar comunicarea trebuia sa o primesc, sa-mi parvina, nu?

Pun altfel intrebarea: la o hotarire a tribunalului judetean, hotarire ce are in coada cuvintul " irevocabil" ce cale de atac exista (CC, CEDO, etc.) si cit timp am ca sa atac aceasta hotarire?
Termenul de 15 zile este din ziua in care am luat la cunostinta textul hotaririi. Eu am facut recursul respectind acest termen.
S-a emis o hotarire irevocabila intr-un caz de recurs la o anulare de proces verbal contraventie, motivindu-se, impotriva evidentelor, ca acesta, recursul, este fiind tardiv formulat