avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Dosar securitate
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Dosar securitate

poate fi data in judecata institutia care se ocupa de aceste dosare, dar, nu o face taraganind ani si ani ?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 17:36, 22 Iulie 2011
Daca aveți calitate procesuala atunci puteți intenta acțiune in instanța! Insa subiectul este sensibil câtă vreme nu exista prevazut in lege un termen pentru a analiza dosarele aflate in arhivele Securității! Deci, atenție la textul de lege fiindcă orice acțiune trebuie motivată, in caz contrar va fi respinsă de către instanța B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care lege stabileste lista calitatilor posibile intr-un dosar penal? eusaisapte eusaisapte Care este legea, hotararea sau regulamentul care stabileste lista calitatilor posibile pe care partile dintr-un dosar penal le poate avea? Am cerut ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face acum o succesiune după decesul bunicului - anul 1950? maraV maraV In urma decesului bunicului in 1950, Sectiunea Financiara sector III Albastru a redactat un Proces verbal de evaluare a impozitului succesoral in care erau ... (vezi toată discuția)
Alt agent constatator martor procesual Florin111 Florin111 Am urmatoarea nelamurire .Am formulat plangere contraventionala impotriva unui proces verbal de contraventie .Judecatoarea a audiat in calitate de martor ... (vezi toată discuția)