avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Activitate serbanm

Activitate serbanm

Bună ziua
Vă rog să-mi comunicaţi baza legală pentru acordarea primelor ocazionale sau pentru rezultate deosebite în muncă pentru angajaţii societăţilor comerciale cu capital de stat. Atenţie nu OG 64/2001.
Multumesc
Discuție acordare prime
Bună ziua
Vă rog să-mi comunicaţi baza legală pentru acordarea primelor salariale în cadrul societăţilor comerciale cu capital majoritar de stat.
Multumesc
Ce se întâmplă cu impozitul forfetar plătit de o societate comercială, care în cursul anului viitor nu mai are profit. Reglementarea legală care specifica acest lucru.
Multumesc
Bună ziua
Va rog să-mi explicaţi modalitatea de declarare a veniturilor pentru o societate profesională de psihologie(se fac anual, trimistrial?) Ce declaraţie trebuie completată şi în baza cărei reglementări. Este nevoie de contabil?
Mulţumesc
Buna ziua
Va rog sa-mi explicati cum este corect sa intocmesc o adeverinta de venit necesara unui angajat pentru un imprumut bancar. În adeverinta se cere salariul lunar net, angajatul are ca si retinere o garantie materiala ca si gestionar. Scad garantia din salariul net sau nu.Va rog si baza legală, daca se poate.
Multumesc