avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit forfetar

Ce se întâmplă cu impozitul forfetar plătit de o societate comercială, care în cursul anului viitor nu mai are profit. Reglementarea legală care specifica acest lucru.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 15:40, 20 Ianuarie 2011
Va referiti la impozitul minim?Acesta ramane platit la stat deoarece a reprezentat o obligatie de plata,nu se recupereaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa forfetara bandi2 bandi2 nu stiu cat de legal este aceasta taxa, din moment ce vanzarile merg prost, practic nu fac dacat sa dau la stat, si eu raman cu nimic... se poate asa ceva? eu ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar!! stanceni stanceni Buna ziua...am si eu o nelamurire in ceea ce priveste itnroducerea impozitului forfetar...pana la urma, ramane si impozitul pe profit de 16%, sau cum ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetear micro mona_genes mona_genes am o micro infiintata in aprilie 2009. Imi puteti spune ce impozit forfetar platesc la trim II ? Cifra de afaceri pe 2008 e 0. Multumesc mult ! (vezi toată discuția)