avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Activitate ginna73

Activitate ginna73

Discuție PARTAJ
E posibil ca hotararea de divort sa o merg la judecatorie si sa imi puna o stampila sa fie irevocabila sa nu mai astept 30 de zile pana la devinitiva dare urmeaza sa imi fie trimeasa? si la notar merge sa facem partajul pe cale amiabila si sa coste 12mil? totusi mie mi-se pare cam mult.deci eu cu fostul sot nu avem nici un copil impreuna dar partajul am zis sa-l incheiem pe cale amiabila/Partajul la tribunal cat ar costa daca e sa nu ma inteleg cu el pe cale amiabila?multumesc
Discuție partaj
Va rog ajutatima si pe mine sa pot intelege un lucru .Am la tara o casa de vacanta destul de mare si 5000 m patrati care sunt cumparate de fostul socru dar in actele casei titulari suntem eu cu fostul sot,am ceva de castigat dupa urma acelei case .Fostul socru mi-a zis ca sa nu am pretenti de la casa de la tara cu toate ca e si numele meu scris in actele casei .Iar altceva el a avut o casa batraneasca inainte de casatorie dupa 4 ani am vanduto si am cumparat un ap.cu 2 cam unde eram trecti amandoi in acte si la 6 ani de stat in ap.respectiv ne-am mutat la mama fostei soacre unde era mostenirea ei.Undeam facut amenajari de mii de lei si imprumuturi la cec si din veniturile noastre.Chiar nu stiu ce sa mai cred daca decat atat mi-se cuvine mie dupa 17 ani de casatorie mobila in valoare de 7000mil si 4000mil bani din care sunt socotiti si munca de la tara care am facuto eu asa spune fostul socru invatatima ce pot sa fac sa nu mai am impresia ca sunt inselata VA MULTUMESC

am fost casatorita17ani dupa care am inaintat actele de divort si plata avocatei e normal sa o platesc numai eu 1500mil.El nu mi-a dat nici jumatate din bani de divort,iar altceva noi avem o casa noua din 2005 facuta la tara iar el zice ca eu nu am nici un drept la ea si in urma divortului eu vreau sa ne intelegem pe cale amiabila cu impartirea lucrurilor.dar el zice ca trebui sa faca intabularea casaei de la tara iar mie dupa 17 ani langa el nu mi-se cuvine decat cateva lucruri din casa si 4000mil lei si lucruri din casa in valoare de 7000mil
EU AM IMPRESIA CA SUNT INSELATA SI NU SE PROCEDEAZA CORECT VA ROG INDRUMATIMA CE SA FAC ?