avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters188029

Activitate ContSters188029

am plans mult domnule , mai ales ca sunt copii la mijloc , dar tinand cont de modul cum am fost tratata si la ce pretentii emite d-lui , credeti-ma ca nu sunt deloc penibila
Răspuns la discuția act vanzare cumparare
am cumparat in 1999 si a decedat in 2009.in baza a ce articol de lege v-a pus sa faceti dovada platii , daca vanzatorul vrea banii jos , ce chitanta ?
Răspuns la discuția act vanzare cumparare
vi s-a cerut sa faceti dovada platii ?

In timpul casatoriei am amenajat locuinta proprietate a fostului sot .Ce temei legal am sa pot recupera investitia si daca pot recupera si celelalte cheltuieli , intretinere , taxe , imp ...etc deoarece nu am locuit acolo
D CUMPARAT aca in actul de vanzare cumparare se specifica ca s-a platit pretul , partile declara ca au primit contravaloarea bunului vandut , se poate cere nulitatea actului pe motiv ca de fapt intentia a fost de donare nu vanzare ?Am cumparat un apartament , iar acum mostenitorii cer nulitate absoluta , motivand ca nu s-a platit pretul .
inainte de casatorie am avut masina noua , care a fost folosita in scop comun .Fostul sot,desi era masina mea nu mi-a dat voie sa conduc .Am acceptat tacid acest lucru pentru a nu fi probleme in familie .Acum ne-am despartit , va rog sa-mi spuneti daca pot cumva recupera ceva .Nu s-a adus nici o imbunatatire masinii timp de 10 ani
Răspuns la discuția act de vanzare cumparare
si au sanse de anulare ?
Răspuns la discuția act de vanzare cumparare
apartamentul s-a intabulat la cartea funciara , dovada pretului rezulta doar din faptul ca se scrie in contract ca s-a incasat suma. Va multumesc !
am cumparat un apartament de la parintii sotului .Acum unul din parinti a decedat si fratii lui au introdus apartamentul in masa succesorala .Eu au stiut de aceasta vanzare si-au luat partea dar acum au alta opinie