avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de vanzare cumparare

am cumparat un apartament de la parintii sotului .Acum unul din parinti a decedat si fratii lui au introdus apartamentul in masa succesorala .Eu au stiut de aceasta vanzare si-au luat partea dar acum au alta opinie
Cel mai recent răspuns: ContSters188029 , utilizator 09:37, 27 Ianuarie 2011
cand ati cumparat apartamentul? V-ati intabulat dreptul de proprietate in Cartea Funciara? S-a platit efectiv un pret?
apartamentul s-a intabulat la cartea funciara , dovada pretului rezulta doar din faptul ca se scrie in contract ca s-a incasat suma. Va multumesc !
buna ziua,
pana nu se anuleaza actul de vanzare cumparare, cumnatii dvs nu pot introduce acest apartament in masa succesorala.
buna ziua,
pana nu se anuleaza actul de vanzare cumparare, cumnatii dvs nu pot introduce acest apartament in masa succesorala.
si au sanse de anulare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie act vanzare cumparare elena13 elena13 Buna ziua. Se poate contesta un act de vanzare -cumparare a unui teren? Tatal meu a vandut fratelui meu un teren intravilan chiar inainte de a deceda. La ... (vezi toată discuția)
Donatia angeladiana angeladiana Buna ziua.poveste incepe asa..acum 6 ani parintii sotului meu i-au dat lui apartamentul in care locuim sub forma de donatie(sotul meu are 3 frati).intrbarea ... (vezi toată discuția)
Intabulare dupa succesiune Aurelia Butiurca Aurelia Butiurca In anul 2010 s-a facut succesiunea in urma decesului tatalui meu. Mentionez ca in apartament locuia mama, fratele meu, sotia acestuia si cei doi copii ai lor. ... (vezi toată discuția)