avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... imbunatatiri aduse de un sot , la proprietatea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

imbunatatiri aduse de un sot , la proprietatea celuilalt

In timpul casatoriei am amenajat locuinta proprietate a fostului sot .Ce temei legal am sa pot recupera investitia si daca pot recupera si celelalte cheltuieli , intretinere , taxe , imp ...etc deoarece nu am locuit acolo
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 10:42, 26 Mai 2011
Daca aveti dovezi puteti recupera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj cuziamusia cuziamusia Acum 10 ani lucram (legal) in strainatate si i-am trimis sotiei (prin banca) 15 mii euro cu scopul sa cumpere doua imobile (pe numele ei, deci bunuri comune). ... (vezi toată discuția)
Locuinta familiei sanda-popovici sanda-popovici Buna ziua, Cum pot declara locuinta familiei, in apartamentul sotului, daca acesta nu este de acord? Sotul a dobandit ap. de la tatal sau prin donatie cu ... (vezi toată discuția)
Partaj suma de bani cheltuita in timpul casatoriei de ambii soti stefan_71 stefan_71 Buna ziua! Sunt divortat de 4 ani legal si de 5 ani sunt separat de fosta mea sotie,astfel incat am stat separati aproape un an de zile pana la divort. M-am ... (vezi toată discuția)