cum se poate asa ceva din moment ce eu ii platesc pensie alimentara si am grija de el!inseamna ca eu nu-mi mai am nici un rol de tata daca nu pot sa-mi vad copilul si sa stau cu el asa cum a hotarit legea...
Buna seara!copilul a fost incredintat catre mama!eu cistigind dreptul de a vizita copilul de 2 ori pe luna de vineri,ora18 pina duminica ora.18 +jumate din vacante.ea nerespectind hotarirea...pe deasupra ea a plecat in Italia cu copilul meu fara sa-mi spuna nimic,acum o luna...fara sa semnez nimica si fara sa fiu anuntat..pina si pasaportul cum a putut sa-i fie emis?Va multumesc!!!
Buna seara!daca copilul a fost incredintat catre mama prin hotarire judecatoreasca si mie m-i sa incuvintat un program de vizitarea copilului meu de 2 ori pe luna de vineri pina duminica si jumatate din fiecare vacanta ,ca copilul sa stea cu mine....mama poate sa scoata copilul din tara fara acordul meu? tin sa mentionez ca copilul este pe numele meu noi nefiid casatoriti... Va multumesc!!!
prin aceste cuvinte,sa nu credeti ca vreau sa fiu o victima!concubina a plecat la munca in italia,unde sia gasit jumatatea!el find o persoana mai mare ca ea cu 17 ani,si find plin de bani.ma avertizat ca are sa vina sa-mi ia copilul!eu find un om de rind,dar am locuinta propietate personala,si toate conditile pentru un confort sporit!.si copilul care este in grija mea,si imi poarta si numele.stiu ca mama are prioritate!eu nu pot sa concep ca copilul meu sa plece din tara,pe motivul ca nu am sa-l mai vad niciodata!eu ii platesc caminul eu il ingrijesc.etc.ce safat imi dati ca copilul sa ramina in romania linga minet!si sa nu il pierd!am incercat sa ajungem la un acord comun!dar nu ai cu cine sa discuti!ce imi ramine sa fac?va multumesc din inima!cu mult respect:((
mama lui a plecat peste hotare!la care sia gasit jumatatea!este cu 17 ani mai mare ca ea,si concluzia mea ca a plecat din interes!chiar ea mia zis ,ca este fericita!si tin sa mentionez ca nu sintem casatoriti!dar copilul este pe numelemeu.si copilul este cu mine!ce imi ramine de facut ca el sa nu poata parasi tara!pentru ca imi iubesc fiul nespus de mult!