avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Activitate eula

Activitate eula

tocmai asta este problema ca intre masuratoarea clasica si cea facuta de expert exista diferente si nu inteleg daca asa este normal sau expertul nu este tocmai expert!
am un teren cumparat in 2003,care la vremea respectiva a fost masurat cu ruleta, m-ar interesa daca poate sa-mi spuna cineva daca intre masuratoarea cu ruleta si cea de acum prin gps? exista diferente !
Exista reglementari legale in ceea ce priveste distanta ce trebuie respectata intre teren si drum (comunal in cazul meu) sau depinde de fiecare primarie in parte?
Răspuns la discuția propietate teren
multumesc pentru raspuns.
Am cumparat un teren extravilan la care am cadastru facut si pe care am ridicat o constructie cu autorizatie de constructie.La una din extremitatile terenului se afla un drum comunal.De undepot afla ce distanta ar trebui sa fie intre terenul meu si drumul comunal pentru ca din actele pe care le am nu reiese,iar persoana care a cumparat terenul din spatele meu doreste sa mut gardul cu 2 metri mai in fata[spre drumul comunal].
Discuție insolventa
Buna seara,poate cineva sa-mi recomande un lichidator bun din Galati?
Discuție ipoteca
Buna seara,cum se calculeaza valoarea ce trebuie platita pentru scoaterea de sub ipoteca a unui teren?
Buna seara,cum se completeaza registrul de plati si incasari pentru intreprindere individuala?
Răspuns la discuția insolventa
Am primit a treia citatie pentru insolventa.Pana acum am tot tergiversat gasind diferite motiive,dar acum nu stiu ce sa fac.
Discuție insolventa
Am un SRL care ca multe alte societati are probleme financiare.Unul dintre partenerii cu care am lucrat a cerut insolventa societatii in instanta numind drept lichidator o firma de avocati care o reprezinta.Cum este mai bine sa las procesul sa-si urmeze cursul sau sa cer eu in instanta insolventa societatii mele?