avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate andreeajum

Activitate andreeajum

Răspuns la discuția Plangere contraventionala
Termenul este in 2 zile si nu am primit citatia, este tarziu sa-l depun la primul termen de judecata? multumesc!
buna seara, am depus prin posta o plangere contraventionala impotriva unui p-v de contraventie dar nu am trimis odata cu aceasta si copia de pe p-v. Din plangere reiese cu usurinta ca este vorba despre pv pe cere as vrea sal depun. Exista pericolul sa-mi respinga plangerea ptr ca nu am depus si aceata copie o data cu plangerea? se poate opune reprezentantul institutiei sa-l depun? Ziua depunerii la posta a scrisorii recomandate este considerata data depunerii in instanta sau data a
inregistrarii plangerii la instanta? multumesc!
Buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Exista text de lege ce prevede expres afisarea certificatului de inmatriculare? Am inteles ca avem o astfel de obligatie si chiar poate fi sanctionata incalcarea acesteia dar nu am putut gasi niciodata o prevedere a legii in acest sens. Multumesc mult!
Răspuns la discuția semnatura proces-verbal
Buna ziua! A intuit bine dl. avocat Tiberiu.Intentia mea era sa aflu daca era corect ca cel ce a completat pv sa treaca, la rubrica de contravenient pe una din pagini numele persoanei gasite la fata locului, a gestionarului. poate avea gestionarul-vanzator, calitatea de a semna pv? acest pv nu trebuia semnat de administrator si nu de un simplu gestionar? Multumesc!
Răspuns la discuția semnatura proces-verbal
procesul--verbal este adresat pe numele firmei, insa pe prima pagina e scris la rubrica pentru semnatura contravenient numele firmei, iar pe cealalta pagina la aceesi rubrica cnp-ul si numele me, adica al gestionarului-vanzator.
multumesc pentru mesajele domului avocat si domnului mediator.
buna ziua, am primit o amenda de la comisariatul judetean de protectie a consumatorului. la magazin eram doar eu, in calitate de gestionar-vanzator. avem calitatea de a semna procesul-verbal sau doar administratorul firmei poate. ?eu nu l-am semnat dar in procesul verbal apar ca imputernicit al firmei si sunt trecuta pe una din pagini la contravenient. in cazul in care vom contesta pv, ne putem apara tinand seama de faptl ca nu am semnat, ca eu sunt trecuta ca gestionar la contravenient si nu erau martori? Pot fi eu considerata imputernict sa semnez pv de contraventiie? multumesc mult!