avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale afisare certificat inmatriculare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

afisare certificat inmatriculare societate

Buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Exista text de lege ce prevede expres afisarea certificatului de inmatriculare? Am inteles ca avem o astfel de obligatie si chiar poate fi sanctionata incalcarea acesteia dar nu am putut gasi niciodata o prevedere a legii in acest sens. Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 11:27, 7 Februarie 2011
Exista hcl-uri, din cate cunosc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de contraventie emy114 emy114 Am fost amendat de Politia Locala cu 500 lei pentru ca am postat pe masina mea, parcata in fata blocului unde locuiesc, un anunt de vanzare a autovehiculului . ... (vezi toată discuția)
Drept de preemptiune - termene Alex_8 Alex_8 Buna ziua, Pentru a vinde un teren trebuie sa fac un anunt de vanzare prin Consiliul Local avand in vedere ca am vecini,arendas,care au drept de preemptiune ... (vezi toată discuția)
Taxa auto - proces castigat levigabi levigabi Stie cineva daca voi platii taxa auto cu procesul castigat si sentinta data pe 20 martie ? A fost cineva la Serviciul inmatriculari ?Si Daca da ,cu ce ... (vezi toată discuția)