am o masina proprietate personala .Am vrut sa o vand si un vecin a venit la mine
sa-i dau lui masina . Ne-a zis ca in sase luni ne da banii pe masina. I-am dat talonul si cheiele, dar nu am facut nici un act . Acum nu vrea sa ne dea banii pe ea si a si vandut masina . Ce trebuie sa fac in acest caz . Va rog sa ma indrumati si pe mine. Va multumesc.
In luna mai am vrut sa vand o masina proprietate personala. A venit acasa la mine vecinul de peste drum ca sa-i vand lui masina. Ne-am inteles ca in 6 luni sa plateasca masina. In septembrie trebuia sa vina cu ultima transa ,iar eu nu am luat decat jumatete de bani si nu am facut nici un fel de acte . Acum nu vrea sa-mi de restul de bani si nici masina . Ce pot sa fac in cazul acesta.
Va multumesc pentru raspuns, dar eu somajul l-am intrerupt dupa 2 saptamani, deci am beneficiat de ajutorul de somaj doar 14 zile.Crede-ti ca mai pot beneficia de indemnizatie in aceasta situatie
in luna august am fost in somaj,iar in luna septembrie m-am angajat la o SC . In ianuarie ne-au fost date preavize de concediere colectiva . Ce drepturi am eu in aceasta situatie . Am dreptul la salariu compensatoriu.