avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Poate beneficia de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Poate beneficia de somaj?

Sora mea a fost angajata la o SC . Are dreptul la somaj daca in anul 2010 are 8 luni concediu fara plata dupa noua lege ?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:56, 14 Martie 2011
Daca in ultimele 24 de luni de la concediere a realizat un stagiu de cotizare de 12 luni are dreptul la somaj chiar daca in interiorul celor 24 de luni sunt 8 luni necotizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E corect sa-mi respinga dosarul pentru somaj? Vicaatuna Vicaatuna Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema? 1). am fost 2 ani de zile in concediu crestere copil si dupa aceasta perioada mi-am depus dosarul ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu crestere copil aurelian_c aurelian_c Buna ziua, Sotia mea terminat concediu de crestere a copilului pe data de 28-12-2012 si ne intrebam daca poate beneficia de somaj. A fost angajata cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil dupa somaj cristina adriana cristina adriana Beneficiez de somaj pana in 15.aprilie.2010 si sunt insarcinata in aprox. 1 luna, dupa calculul meu ar trebui sa nasc in mai 2010. Este necesar pentru o luna ... (vezi toată discuția)