avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... invatati-ma si pe mine ce sa fac
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

invatati-ma si pe mine ce sa fac

am o masina proprietate personala .Am vrut sa o vand si un vecin a venit la mine
sa-i dau lui masina . Ne-a zis ca in sase luni ne da banii pe masina. I-am dat talonul si cheiele, dar nu am facut nici un act . Acum nu vrea sa ne dea banii pe ea si a si vandut masina . Ce trebuie sa fac in acest caz . Va rog sa ma indrumati si pe mine. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 15:09, 3 Februarie 2011
de vandut nu putea sa vanda masina, din moment ce nu ati facut act de vanzare-cumpare cu el.
trebuie sa mergeti la politie si sa faceti plangere impotriva vecinului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul a vandut o masina a firmei prin contract de vanzare-cumparare de mana fara acordul asociatului unic onitza86 onitza86 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati un pic. Firma unde lucrez a avut mereu un singur asociat. In iunie 2010 , administratul societatii a vandut unei persoane ... (vezi toată discuția)
Furt calificat dana paraschiv dana paraschiv am luat cu amprumut de la cineva o suma de banii adica 1900 euro.am mers la notariat si am facut un act precum ca la data de 12 decembrie ai voi achita ... (vezi toată discuția)
Probleme cumparator masina Moghy Moghy Am decis sa imi vand masina proprietate personala deoarece am anumite probleme de sanatate si aveam nevoie de banuti sa merg in afara pentru operatie. Am pus ... (vezi toată discuția)