avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Activitate feliciacozma

Activitate feliciacozma

cum trebuia intocmit actul pentru a fi bun propriu destinat exercitarii profesiei si ce pot sa mai fac acum?
Am cumparat un apartament in care s-a mentionat profesia mea de mediator, nu s-a mentionat starea civila, nu aveam la momentul respectiv propriul birou de mediator ci eram angajata in cadrul altui birou de mediator, acum vreau sa vand iar notarul imi cere sa aduc si sotul. Eu am cumparat in ideea ca acest apartament va fi bun propriu pentru exercitarea profesiei dar in contract scrie numai profesia mea fara alte explicatii. Este bun comun cu sotul sau nu?
Răspuns la discuția act notarial
ma voi adresa maine unui birou notarial dar fara act de proprietate ...... nu stiu daca vreun notar incheie un astfel de act
Răspuns la discuția act notarial
Vanzatorul meu sustine ca a cumparat masina de maturat din talcioc si ca nu a intocmit nici un fel de act de vanzare-cumparare pt ca nu se inmatriculeaza si nici nu se inregistreaza fiscal.
Discuție act notarial
As vrea sa cumpar o masina de maturat de la o persoana fizica care a cumparat-o din talcioc . Ce acte trebuie la notar?
Constituirea asociatiei de proprietari intr-un bloc nou ( cu patru etaje) construit in 2010 este obligatorie sau facultativa? Mentionez ca toate apartamentele au contorizare individuala pentru apa, gaze, energie electrica.