avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Activitate tudor16

Activitate tudor16

Buna seara! Ocup functie de executie la Serviciul Buget.
Buna ziua! Sunt functionar public si membru CECCAR activ - tin evidenta contabila pentru agenti economici din mediul privat care nu au relatii cu statul. Imi spuneti va rog daca ma aflu in situatii de incompatibilitate? Multumesc frumos!
Buna seara! Fisa postului trebuie sa fie in corelatie cu Regulamentul de Organizare si Functionare? In fisa postului trebuie precizate clar fiecre activitate care o desfasoare salariatul? Care este reglementarea legala pentru acestea?
. TVA aferent trimestrului IV 2011 a fost platit dar nu s-a depus declaratia de TVA pentru trimestrul IV 2011. ANAF a emis decizie de impunere si apoi tutlu executoriu cu TVA de plata si dobanzi si penalitati. Cum poate fi contestat titlu executoriu? (in afara de contestatie in justitie)
PFA - agent imobiliar are obligatia utilizarii casei de marcat? Rog specificati art.lege.
Cum se stabileste plafonul de casa in cazul in care exista mai multe magazine vanzare cu amanuntul si cu registru de casa separate?
Discuție Platitor TVA
Microintreprindere neplatitoare de TVA a efectuat achizitii intracomunitare cu o valoare mai mare de 10.000 Euro. Devine platitoare de TVA pentru cat timp?
Ce declaratii se depun?
Este legal sa se inscrie in fisa postului "ORICE ALTE ARTIBUTII PRIMITE DE LA SEFUL IERARHIC SUPERIOR ..."?
Răspuns la discuția Contract chirie
Spatiu in cauza este inchiriat de la o persoana fizica. Chiriasul doreste sa subinchirieze spatiu respectiv unei persoane juridice. Se poate? Daca da, ce obligatii fiscale trebuie sa indeplineasca fiecare parte.
Discuție Contract chirie
Se poate inchiria un spatiu care face obiectul unui contract de chirie de catre o persoana fizica la o persoana juridica (societate comerciala)? Care sunt obligatiile fiscale ale acestei subinchirieri?