avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

Titlu executoriu

. TVA aferent trimestrului IV 2011 a fost platit dar nu s-a depus declaratia de TVA pentru trimestrul IV 2011. ANAF a emis decizie de impunere si apoi tutlu executoriu cu TVA de plata si dobanzi si penalitati. Cum poate fi contestat titlu executoriu? (in afara de contestatie in justitie)
Cel mai recent răspuns: ContSters416386 , utilizator 08:52, 18 Martie 2017
Numai in justitie-contestatie la executare ,in termen de 15 zile de la comunicare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare act administrativ fiscal Ovidiu Pop Ovidiu Pop buna ziua sunt in perioada unui control fiscal si astept din clipa in clipa sa mi se emita decizia de impunere prin care statul ma va obliga la o suma foarte ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu fara nicio instiintare prealabila???? adria_bd adria_bd Buna ziua, As dori un sfat in urmatoarea chestiune: pe 6.01.2010 am primit un plic recomandat de la Administratia Finantelor Publice Brasov, in interior se ... (vezi toată discuția)
Contestatie somatie executare silita anaf crisad crisad Am primit din partea ANAF o somatie de incepere a executarii silite in temeiul unui titlu executoriu (diferente impozit anual de regularizat) anexat. Si ... (vezi toată discuția)