avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Activitate tiuta

Activitate tiuta

Răspuns la discuția telefoane mobile
Pai nu-i normal mai ales ca pentru acel telefon,ma obliga la un abonament de 2 ani.Normal ar fi sa schimbe telefonul si in felul acesta sa pot folosi abonamentul,nu?
Buna ziua.Am si eu o intrebare,va rog.Am cumparat un telefon mobil,la abonament pe o perioada de 2(doi)ani.Imediat ce l-am cumparat,am inceput sa-l folosesc si,astfel am observat ca are probleme de functionare iar bateria nu tine conform standardelor.Am mers la centrul de unde l-am cumparat(si unde am facut si abonamentul),au spus ca singurul lucru pe care-l pot ei face este sa-l trimita la service.Acum am mai mult de o saptamana decand stau fara telefon.Este normal??Ce pot sa fac??Nu trebuia sa mi-l schimbe?
Discuție divort
Buna ziua.Va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare.La depunerea actelor de divort,sunt necesare copii dupa certificatele de nastere ale copiilor?Precizez ca nu sunt minori.
buna seara.am o vecina pe scara care,din pacate,aduna in garsoniera sa,toate pisicile de pe strada.problema mare este ca acolo este un focar de infectie,pe scara miroase ingrozitor a urina iar gandacii urca deja pe peretii blocului.au mai venit de pe la primarie,chemati de ceilalti locatari dar mesajul a fost ca nu are nimeni cum sa ne ajute.chiar nu putem sa facem nimic? nu am nimic impotriva pisicilor doamnei,ma deranjeaza infectia care a cuprins toata scara.
Răspuns la discuția recuperare carnet de munca
VA MULTUMESC PENTRU AJUTOR.FIRMA ANGAJATOARE ESTE MIC.RO.
BUNA ZIUA.VA ROG SA MA AJUTATI CU UN SFAT.EU SUNT DIN PITESTI SI,PENTRU O PERIOADA SCURTA DE TIMP,M-AM ANGAJAT LA O FIRMA CARE ARE SEDIUL IN BUCURESTI.MI-AM DEPUS DEMISIA PE 08.12.2010 SI DE ATUNCI SUN MEREU PENTRU A-MI RECUPERA CARNETUL DE MUNCA.DE FIECARE DATA PRIMESC ACELASI RASPUNS,CA NU A SOSIT DE LA ITM,SA MAI ASTEPT SI CA ORICUM NU-MI MAI FOLOSESTE LA NIMIC.SUNT DOUA LUNI SI MA GANDESC CA TREBUIA SA MI-L DEA PANA ACUM.VA ROG SA-MI SPUNETI CUM SA PROCEDEZ SA-L RECUPEREZ SAU DACA CHIAR NU-MI MAI ESTE NECESAR SI DACA VECHIMEA MEA EXISTA IN BAZA DE DATE?
MULTUMESC.