avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua.Va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare.La depunerea actelor de divort,sunt necesare copii dupa certificatele de nastere ale copiilor?Precizez ca nu sunt minori.
Cel mai recent răspuns: adi_2010 , utilizator 18:50, 5 Aprilie 2011
Nu, doar faceti mentiunea ca minorii rezultati din casatorie sunt majori. Daca instanta va solicita documentele le veti depune. In cazul in care nu sunteti in posesia acestora , puteti solicita duplicat de Starea civila care a inregistrat nasterile
Nu este obligatoriu dar pt a convinge instanta ca sunt majori le puteti depune.
DA , se depun xerocopii in 2 exemplare ,unul pt instanta ,iar altul pentru comunicare partii adverse. Probabil doriti si incredintarea minorilor,cat si plata pensiei alimentare
Miky_30, doamna a specificat clar ca nu sunt minori, deci nu e neaparat obligatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns intampinare loredana-g loredana-g Buna ziua. Am primit azi intampinarea facuta de fostul sot in calitate de parat la cererea mea de marire a pensiei alimentare. Acesta a facut intampinarea cu ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort ileana1 ileana1 stie cineva hotararea de divort definitiva si irevocabila se primeste tot acasa?(pe cea definitiva am primit-o din 15 feb.)Sau de unde se scoate?inteleg ca tb ... (vezi toată discuția)