Buna ziua. Am primit azi intampinarea facuta de fostul sot in calitate de parat la cererea mea de marire a pensiei alimentare. Acesta a facut intampinarea cu specificarea ca este de acord cu marirea in cuantum fix insa eu vreau cota procentuala deoarece veniturile sunt fluctuante an de an si nu doresc sa apelez de fiecare data instantelor judecatoresti pentru a cere marirea de pensie alimentara. Va rog sa imi spune-ti cum sa fac formularea catre instanta ca raspuns la intampinare. EU reprezentandu-ma singura.
Raspunsul la intampinare nu este obligatoriu si,implicit, nu exista sanctiune in cazul nedepunerii.
Daca vreti totusi sa depuneti un raspuns la intampinare luati cererea dvs de chemare in judecata si intampinarea si analizand comparativ ceea ce ati cerut si ceea ce a scris paratul in inampinare puteti formula cateva randuri scurte, concise.
Raspunsul la intampinare aratati motivele ptr.care vreti o cota procentuala si nu marirea in cunatum fix, raspundeti punctual la toate aspectele de fapt invocate de parat in intampinare.
Multumesc . E cam cu "ras cu " plans" intampinarea lui. In esenta acesta este de acord cu marirea pensiei alimentare in cuantum fix pt cei doi copii aflati in intretinerea mea. Invedereaza si faptul ca mai are un copil in intretinere rezultat dintr-o casnicie anterioara lucru specificat si de mine in carerea catre instanta. Situatia expusa in intampinarea lui e cam incurcata deoarece a incurcat copii si datele lor de nastere. ( pe cel avut anterior casatoriei l-a asociat ca rezultat in urma casatoriei noastre si pe unul dintre copii nostri l-a pus ca fiind din casatoria anterioara gresindu-i si data nasterii).
In raspunsul la aceasta intampinare ar trebui sa clarific inca o data instantei despre ce minori e vorba sa scot in evidenta greseala? Desi am anexat certificatele acestora de nastere.
Ar fi bine daca instanta este lamurita pana la primul termen de judecata.
Se evita astfel si pronuntarea unei hotarari care sa contina erori cu privire la identitatea partilor/copiilor.
Custodie minor
comsoiu
Buna seara. Am o mica problema si as dori un sfat de la un profesionist. Am un bebelus in varsta de 1 an. Nu sunt casatorita dar tatal copilului l-a trecut pe ... (vezi toată discuția)