avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... telefoane mobile
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

telefoane mobile

Buna ziua.Am si eu o intrebare,va rog.Am cumparat un telefon mobil,la abonament pe o perioada de 2(doi)ani.Imediat ce l-am cumparat,am inceput sa-l folosesc si,astfel am observat ca are probleme de functionare iar bateria nu tine conform standardelor.Am mers la centrul de unde l-am cumparat(si unde am facut si abonamentul),au spus ca singurul lucru pe care-l pot ei face este sa-l trimita la service.Acum am mai mult de o saptamana decand stau fara telefon.Este normal??Ce pot sa fac??Nu trebuia sa mi-l schimbe?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 11:02, 12 Aprilie 2011
Am cumparat eu un telefon care din 2 ani garantie 6 luni a stat in service si nu mi l-a schimbat nimeni...Teoria lor este ca atata vreme cat poate fi reparat nu-l schimba #-o
Pai nu-i normal mai ales ca pentru acel telefon,ma obliga la un abonament de 2 ani.Normal ar fi sa schimbe telefonul si in felul acesta sa pot folosi abonamentul,nu?
Erau obligati sa vi-l inlocuiasca sau sa-l repare in maxim 30 zile. Daca s-a depasit terminul asta, chemati OPC-ul.
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2011
BX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia consumatorului - produse nonalimentare vedere vedere Buna ziua, Am achizitionat pe data de 31.01.2011 un telefon de la un magazin cunoscut de telefonie mobila si am constatat o defectiune de ordin tehnic la ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac- anulare garantie mihai1968 mihai1968 am predat unei firme de telefonie mobila un telefon pt reparatii cu o problema la baterie, la predare telefonul nu prezenta nici un defect la carcasa, in fisa ... (vezi toată discuția)
Telefon defect seby14 seby14 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema cu care nu stiu cum sa o scot la capat. Mai jos am postat solicitarea facuta catre OPC pentru un produs achizitionat. ... (vezi toată discuția)