avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate cartaya

Activitate cartaya

eu vorbesc de blocul meu format din 10 apartament , 5 cu 3 camere, 5 cu 4 camere , dintre care 3 cu 4 camere au centrala termica .
celelalte 3 apartamente nu avem repartitoare de costuri pe fiecare calorifer , ci la subsolul blocului este in contoar de energie termica .
va trebui ca in adunarea generala a proprietarilor sa propun acesta problema ca si cei cu ct sa platesca o cota parte .
multumesc
acest subiect este foarte ambigu si este foarte interpretabil in fel si chip deoarece exista asociatii de proprietari , la care si proprietari care au centrale termice platesc o suma la caldura aferenta tevilor care trec prin apartamentelor. Unii din ei zic ca leau izolat , alti ca leau incadastrat in perete si nu degaje caldura sau ca si apartamentele celelalte benficiaza de caldura cu care isi incalzesc apartamentele respectiv peretii , dar normal ar trebui sa platesca deaorece factura la caldura emisa de Termoficare se imparte la suprafata apartamentelor , si daca nu platesc nimik , se reflecta in cota de intretinere a celorlalti locatari , si apar pierderi si se acumuleaza datorii fata de termoficare .
la o asociatie de 320 de apartamente cu este a mea vreo 50 au centrale si nu platesc nimik , cine plateste diferenta de la factura ? daca astia nu platesc nimik ?
va salut , sunt din craiova , locuiesc la un apartament de 3 camere si am doua bai .
pana acum foloseam o singura baie ( ce mare ) , iar de curand am renovat apartamentul si am hotarat sa intrebuintez si baia cea mica.
Am refacut instalatiile sanitare si as vrea sa montez doua apometre unul de apa rece , unul de calda , pana acuma baia era nefunctionala , avem dopuri la apa, deci nu aveam montat apomentre .
cum as pute sa procedez ?
am vazut mai multe modele de apomentre . Daca comand doua apometre de la o firma si mi-le montez eu sau un instalator care se pricepe pot face lucrul acesta ? pot face acest lucru ?

sau trebe sa le monteze vreo firma autorizata care pune sigiliu ?
sunt numit in functia de presedinte al unei asociatii de proprietari din craiova in urna cu cateva zile , conform hotararilor Adunari generale a proprietarilor
la ascotia mea sa desfasurat in luna decembrie 2010 in control facut de corpul de control al primariei si sau gasit fff multe neregului lipsa in gestiune ,delapidare ,etc.
Datorita acestor neregului inspectorii au propus retragerea atestatului profesional al doamnei administratore, .Mentionez ca sau tinut doua sedinte cu membriii asociatiei in care in prima au fost prezentate neregulile gasite de catre inspectorii in urma controlului , nu sa luat nici o decizie doarece nua fost 50 + 1 % din membrii
La a doua sedinta sa inmanat de catre inspectori decizia de retragere a atestatului doamnei administratore , acesta refuzand sa primesca decizia , pe care ori cum o va primi prin mandat postal etc
apoi sa trecut la demiterea si inlocuirea presedintelui , vicepresedintelui si cenzorului precum si a intregului comitet executiv ,
Eu doresc sa aflu cum pot sa o schmibam si pe doamna administatora deorece doamna contesta in instanta decizia de retragere a atestatului ?
ce pot eu sa fac ? doamna are contact individual de munca
Pot sa o suspend pe perioada acesta ,daca ma da in judecata si imi cere daune morale si salariale pe perioada cat se judeca procesul ?
Cum pot sa angajez o noua administatore , am doua persoane pe acceiasi functie
?
cine preia sarcinile administatorei , ca eu nu pot sa inchid asociatia
imi vine lumea sa plateasca si ce fac ? le ia tot ea baniii ,numai au incredere
Stau sa supreveghez ce face domna administratora ,
Nu stiu cum sa procedez ,da ti-mi un raspuns