avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate Luci_H

Activitate Luci_H

Si in cazul in care terta persoana nu este creditorul, poate sa atace?
Buna ziua, am o intrebare.
Tatal meu mi-a donat casa iar acum are o problema si nu poate sa achite un credit la cineva.
Exista posibilitatea ca o terta persoana sa atace actul de donatie in aceasta situatie?
Si daca da, o actiune de atacare a donatiei, in ce baza se poate deschide?
Am donat apartamentul ficei mele deoarece, din cauza unui litigiu Asociatia de Proprietari dorea sa imi impuna privilegiu imobiliar.
Am inteles ca actul de donatie poate fii atacat in termen de un an de zile.
Ce as putea face in acest caz ca sa ies din aceast pericol?
Sa vanda fica mea apartamentul sau exista si alta solutie?
Imi cer scuze ca nu am fost explicit.Am drepturi legale insa el nu ma considera fiul lui biologic deoarece are suspiciuni si nici nu l-a interesat sa verifice. In aceasta privinta as solicita prin judecatorie un test ADN pentru a confirma relatia de sange si dupa aceea sa solicit daune morale. Este posibil?
Am 21 de ani. Parintii mei au divortat cand aveam 2 ani si am ramas cu mama. Tatal meu nu m-a vizitat niciodata in acest timp, dar in acest timp am primit pensia alimentara care mi-a fost atribuita prin lege. Recent, ne-am intalnit la judecatorie(el a cerut sistarea pensiei) si am reusi sa vorbesc cu el. El mi-a spus ca motivul pentru care nu m-a cautat niciodata este ca nu m-a considerat fiul lui din cauza unor suspiciuni si mi-a adresat cuvinte dureroase. Deasemenea el nu solicita paternitatea.
As putea solicita eu paternitatea si dupa confirmarea datelor sa cer daune morale?