avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Activitate Daniela16

Activitate Daniela16

Răspuns la discuția persoane la intretinere
Multumesc de raspuns. Asa am considerat si noi ca ar trebui procedat dar am vrut o parere avizata inainte de a face o hartie scrisa comitetului .
Răspuns la discuția persoane la intretinere
Sa fiu mai exacta este vorba despre nepotul unor vecini care de la ora 7 dimineata si pana seara la ora 21 ( dupa care nu stim daca chiar pleaca sau ramane ) fuge pe scari, face mizerie.Si asta se intampla de 2 ani incoace pe toata perioada de vacanta. Nu cred ca asta se numeste vizita.
Va rog sa imi spuneti daca o persoana care sta pe perioada zilei la o adresa de mai mult de 1 luna, iar seara teoretic se presupune ca pleaca, poate fi trecuta la intretinere ?

Multumesc
Răspuns la discuția anularea contractului de munca
Administratorul a fost angajat in data de 24 martie iar cel care i-a facut angajarea nu mai este presedinte din data de 17 martie. Membrii asociatiei nu sunt de acord cu angajarea respectivului administrator.
Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cum se poate proceda in cazul in care administratorul unei asociatii de proprietari a fost angajat de catre o persona care nu mai are calitatea de reprezentantul legal al acesteia- conform legii 230/2007.
Membrii asociatiei de proprietari pot sa faca o sezisare la ITM prin care sa informeze situatia de fapt si sa solicite anularea contractului/ inregistrarii contractului?

Multumesc
Buna seara .
Am urmatoarea intrebare: Asociatia de proprietari este formata din 2 scari. Una din scari are un spatiu inchiriat. Banii obtinuti sunt folositi doar de scara respectiva. Este corecta decizia administratorului ?
Multumesc