avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Activitate rontzi

Activitate rontzi

Am primit decizie de impunere pentru anul 2011, pentru impozite si taxe pe care -se spune in decizie nu le-am declarat. Este vorba de nedepunerea Declaratiei 112?
Stiu ca s-a depus la timp in 2011.
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri, ma ajuta in luarea urmatoarelor decizii.
Este nevoie sa fie de fata la intocmirea actelor de proprietate si minorul?
Tinand cont ca din casatorii anterioare eu mai am un copil, iar sotul meu are doi copii, toti majori, cu varste de peste 20 ani, ne permite legea sa facem acest lucru, nu se interpreteaza ca favorizam unul din urmasi in defavoarea celorlalti ?
Am un apartament pe care il vand , cu suma obtinuta urmand sa achizitonez un altul . Este posibil sa intocmesc actele de vanzare -cumparare pentru noul apartament pe numele unui copil minor (15 ani) ?
Răspuns la discuția Drept de practica
Dar daca tin doar evidenta primara, pot incheia conventie civila cu persoana juridica cu activitate nepatrimoniala ?
In conditiile in care am studii medii economice, am dreptul de a conduce contabilitatea,in urma unei conventii civile, la o Casa de Ajutor Reciproc a salariatilor institutiei unde sunt angajata ?
Conform legiinr.82/1991 inteleg ca as putea sa fac acest lucru numai cu studii superioare .
Răspuns la discuția restante la intretinere
multumesc !
mai este in vigoare legea care prevede scutirea de penalitati daca se achita integral cheltuielile de intretinere restante?
ce obligatii fiscale au in prezent casele de ajutor reciproc si sindicatele?
pana acum se virau datoriile la bugetul de stat semestrial si se depuneau declaratiile
corespunzatoare la fel.
acum trebuie procedat lunar? daca nu efectuez plati salariale lunar?
Răspuns la discuția import marfuri
este vorba de cateva produse cosmetice, dar fiind vorba de o comanda cu numar minim limitat (50) ,s-a interpretat ca sunt cu scop de comercializare si nu se pot ridica de catre o persoana fizica din Vama,ci numai de o societate care sa declare persoana respectiva ca delegat.V-ati lovit vreodata de aceasta situatie???