avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Decizii de impunere
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decizii de impunere

Am primit decizie de impunere pentru anul 2011, pentru impozite si taxe pe care -se spune in decizie nu le-am declarat. Este vorba de nedepunerea Declaratiei 112?
Stiu ca s-a depus la timp in 2011.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 06:47, 29 Iulie 2013
In decizia de impunere ar trebui sa scrie despre ce fel de impozit este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit datorat ludo ludo Buna ziua, Sunt un bun contribuabil adica mi-am platit taxele si impozitele la termen. Acum admin. financiara ma pune la incercare: nu am primit decizia de ... (vezi toată discuția)
Amenzi nedepunere declaratii ilbobass ilbobass Imi poate spune cineva cat este amenda pt nedepunerea in termen a declaratiei 220? As mai vrea sa stiu, daca se poate, si in ce lege (sau in ce monitor ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 DanielaaRadu DanielaaRadu Buna ziua, As dori sa stiu daca pentru o societate inregistrata la data de 23.11.2011, cu zero angajati , trebuie depus 112 pe anul 2011.Specific faptul ca am ... (vezi toată discuția)