avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit datorat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit datorat

Buna ziua,
Sunt un bun contribuabil adica mi-am platit taxele si impozitele la termen. Acum admin. financiara ma pune la incercare: nu am primit decizia de impunere pentru un venit declarat. Concret: in feb 2013 am depus declaratia 200 pentru 2012 dar nu am primit decizia de impunere si in aprilie 2014 m-am trezit cu o suma mai mare decat calculasem eu(16%) , la intrebarea mea de ce atata? mi s-a spus ca e si penalizarea pentru nedepunerea declaratiei. Am prezentat originalul cu stampila si s-a sters datoria cu precizarea ca o sa-mi faca o decize de impunere ,fara penalizare. Se termina anul si nu am primit nicio decizie. Este cazul sa stau linistit pana va apare o decizie sau nu? Multumesc celui care poate da un raspuns cu trimitere la CF sau altceva.

Alte discuții în legătură

Decizie impunere nikuteau nikuteau Am PFA din feb.2010 si am urmatoarele nelamuriri: -la infiintare am de depus decl.220 in baza careia mi-a venit in 2010 o decizie de impunere, pe care am si ... (vezi toată discuția)
Regularizare cass 2012 si 2013 marius1975_2 marius1975_2 Buna ziua, Sunt un PFA sistem real din 2009 si am o problema cu deciziile de impunere (regularizare) pentru CASS pe 2012 si 2013. Am primit decizile pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare pierdere pfa contawest contawest Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul recuperarii pierderii in cazul pfa. In anul 2013 a avut pierdere 9000 lei In anul 2014 a ... (vezi toată discuția)