avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Regularizare CASS 2012 si 2013
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Regularizare CASS 2012 si 2013

Buna ziua,

Sunt un PFA sistem real din 2009 si am o problema cu deciziile de impunere (regularizare) pentru CASS pe 2012 si 2013. Am primit decizile pentru impozitul pe venit si le-am platit. Am sunat la asistenta contribuabili si mi-au spus ca inca nu au softul pentru calcul si ca sa stau linistit ca nu o sa fie penalizari. A mai patit cineva asa ceva?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:08, 1 Octombrie 2014
marius1975_2 a scris:
Am sunat la asistenta contribuabili si mi-au spus ca inca nu au softul pentru calcul si ca sa stau linistit ca nu o sa fie penalizari.

Faceti o petitie sa va raspunda in scris, vorbele nu fac doi bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa contributie cass incasata sylvia_dana2002@yahoo.com sylvia_dana2002@yahoo.com 1. Pt un PFA sistem real daca a avut regularizare CASS din 2012 , suma pe care a incasat-o in 2013, cum o inregistrez in Registrul Jurnal de Incasari si Plati, ... (vezi toată discuția)
Cass pentru pfa hmcs2004 hmcs2004 Am un PFA pentru activitati economice Am depus pentru anul 2013, Declaratia 200 si pentru acest an, Declaratia 220 Fiscul a trimis decizie de impunere doar ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cas si cass mmihai155 mmihai155 Salut. Vreau sa stiu si eu daca s-a modificat modul in care se deduc contributiile de sanatate si pensie la PFA. Nu stiu cum era inainte, eu m-am ... (vezi toată discuția)