avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Activitate hritcu

Activitate hritcu

Bună ziua! Am și eu nevoie de niște lămuriri de la dvs deoarece am moștenit un pământ la tara. Pe acel pământ se afla o casa care nu putea fi data deoarece în urma cu 50 de ani când a murit bunica mea, sa făcut un titlu în care se împărțea casa între 2 copii ai sai și din greșeală celor de la primărie în loc sa ii dea parte și celui de al3 Lea copil, a fost trecut în titlu bunicul meu. După anii 90 s-au făcut titluri pt pământ și asa am putut primi eu acel pământ deoarece bunicul era unic moștenitor pe acesta. Casa a rămas în aer deoarece un unchi de al meu mi-a dat de la notar act precum nu are nevoie și îmi da partea lui, tatăl meu încă trăiește și la fel îmi da tot mie, dar cel de al 3 copil a murit dar cum v-am spus nici nu figurează în act. Acum eu am renovat casa și am lipit mai multe camere. Cum as putea sa fac proiectul pe numele meu și sa cer autorizație de construcție,pot sa cer demolare pe vechia casa? Țin sa spun ca la primărie plătesc impozit pe imobil chiar dacă nu e pe numele meu de 7 ani. Aștept răspuns. Va multumesc
Buna ziua , tatal meu este nascut in 1957 - 16 aprilie ,a inceput sa lucreze din 1974 si pana in prezent , are si 22 ani de grupa a 2 a.care este varsta care ar trebui sa iasa la pensie anticipat . Multumesc
buna ziua sunt pensionata pe caz de boala din anul 2005 am lucrat la grupa 2 19 ani si 8 luni .am luat marit acum pensia dar nu stiu daca acest lucru va fi de acum in colo sau doar luna asta.Va rog sa imi spuneti acest calcul este permanent sau doar o suma rezulta din calcul si este data numai in aceasta luna .va multumesc
buna ziua sunt pensionata pecaz de boala grad 3 am varsta de 54 ani si 2 luni .am stagiul de cotizare de 32 ani 4luni si 26 zile .ani lucrati la grupa 2 19 ani 8 luni si 19 zileasi dori sa stiu cand pot sa ies la pensie nerevizuibila?