Buna ziua! Sunt un proprietar de masina, declarată dauna totală de compania de asigurări. Valoarea de piată a fost determinată prin licitație pe autosel.ro la suma de 1050 euro.
Am încheiat o promisiune de vanzare cumpărare vehicul avariat între mine, prominet vânzător și SC Asisoft SRL în calitate de organizator. Datorită faptului că am refuzat să le pun la dispoziție numerele de înmatriculare ale mașinii (nu sunt stipulate în contract) firma desemnată să ridice dauna ( epava ) nu dorește să onoreze contractul. Pot refuza în continuare contractul și să predau epava la un centru REMAT după care să solicit despăgubirea prin firma de asigurări? Am informat firma SC Asisoft SRl si m-au amenintat cu plata despagubirii integrale a epavei (1050 euro).
Va multumesc!
Sunt angajat cu cim pe perioada determinata in cadrul unei primarii, pe un post care coordoneaza un proiect cu fonduri europene. Fisa postului este prevazuta cu o vechime de 5 ani, studii superioare. Angajatorul refuza sa imi acorde 25 de zile de concediu, potrivit vechimii mele in munca, motivand ca fisa postului prevede doar o vechime de 5 ani. Astept o explicatie a dumneavoastra, multumesc
Buna seara. As dori sa intreb ce posibilitati de recuperare a unor sume depuse de mine la FNI. Fac parte din grupul care nu a dorit sa se judece cuacest fond.
Mentionez ca am fost instiintat insa de instanta sa ma prezint la proces atunci cind a fost judecata Ioana Maria Vlas.
Va multumesc !