avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... fni
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

fni

Buna seara. As dori sa intreb ce posibilitati de recuperare a unor sume depuse de mine la FNI. Fac parte din grupul care nu a dorit sa se judece cuacest fond.
Mentionez ca am fost instiintat insa de instanta sa ma prezint la proces atunci cind a fost judecata Ioana Maria Vlas.
Va multumesc !

=D>=D>
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 02:13, 4 Februarie 2011
Ma interesaza si pe mine raspunsul, am o vecina in virsta care a depus si ea niste bani la FNI si este in aceeasi situatie, nu a dorit sa se judece, dar a primit mereu instiintari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza pentru a fi despagubit intr-un dosar fni necmar necmar In urma procesului FNI in dosarul NR. 24632/3/3006 TRIBUNALUL BUCUREªTI – SECŢIA A II- A PENALÃ s-a dat o hotarare de despagubire : Constată ... (vezi toată discuția)
Sfat pt. recurs apel ContSters115732 ContSters115732 In 2004 am primit citatie de plata a taxei diferenta de timbru judiciar de 1352 ron,neplata pina la termen fiind sub sanctiunea anularii cererii in dosarul ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani fni danuta34 danuta34 Pentru recuperarea banilor de la fni trebuie facut un raport de expertiza extrajudiciara.Stie careva la ce valoare se stabileste suma de recuperat ? Valoarea ... (vezi toată discuția)