In 2004 am primit citatie de plata a taxei diferenta de timbru judiciar de 1352 ron,neplata pina la termen fiind sub sanctiunea anularii cererii in dosarul 8595 FNI. Intrucit intre timp ma inscrisesem in Asociatia FNI nu am dat curs citatiei si am continuat cu Asociatia FNI alt proces pt recuperarea banilor.In 2008 am primit Somatie de executare de la fisc pt. cei 1352 ron,Am facut APEL,cerind dupa niste sfaturi......CERERE DE RENUNTARE LA PROCES si in consecinta DE ANULARE A TAXELOR JUDICIARE cu care figurez in debit ,de1352 ron.in Hotarirea din 23.03.2008.La motive am invocat LEGEA 146/1997 in care se stabileste ca plata taxelor se face inainte de judecare si ca neplata taxelor anuleaza cererea .
Decizia Curtii de Apel a fost ..Se ia act de renuntarea apelantei...la judecarea apelului.ATIT !
Eu am dorit tocmai sa se judece apelul,sa se anuleze plata de 1352 ron si apoi sa fiu scoasa din proces ,asa cum trebuia inca din 2004.Pina la Apel nu am participat la nici-o infatisare
Ce ma sfatuiti sa fac in recurs la apel ?Va multumesc anticipat
Buna ziua ! M- ati intrebat ce aveti de facut, iar eu v- am raspuns sa nu va prezentati in recurs .=D>
Mi- ati descretit fruntea, trebuie s- o recunosc !=D>
Cu stima !
Deci nu este nimic de facut ,trebuie sa platesc 1352 ron si gata,in pofida legii146/97.Mentionez ca pt. neplata taxei s-au anulat cererele la 374 de persoane,deci care nu isi mai pot recupera banii,in schimb la mine ,care am renuntat sa recuperez banii din acest proces,nu mi s-a anulat cererea initiala,dar ma obliga sa platesc taxa pentru nicio recuperare.Nici din procesul ANI-FNI n-am recuperat inca nimic de 3 ani pt. ca AVAS a facut 2 procese contra executarii mele civile.Halal dreptate!