Multumesc frumos, aici vroiam sa stiu cum Stau lucrurile , casa este in Germania cu credit in Germania, nu vreau sa raman in casa, vreau sa stiu cum se rezolva situatia , o vinde banca si isi acopera cheltuielile sau...
Buna ziua sunt casatorita de 9 ani, in Romania, locuiesc in Germania de 5 ani, de 2 ani am cumparat o casa, credit bancar. Avem si un copil minor. In caz de divort, cum se stabileste cuatodia copilului si cum se procedeaza cu casa si creditul , daca nici unul nu vrea sa ramana in casa. Multumesc
La un momentan auzisem ca se dau banii, dar nu stiam ce costuri implica si am zis ca nu se merita sa ma judec ptr suma asta, iar acum intr-o seara am auzit iar la stiri despre restituirea taxei si vroiam sa stiu daca se mai poate face ceva, multumesc
Buna ziua, in decembrie 2008 am platit taxa de prima inmatriculare de aproximativ 450 de euro si as vrea sa stiu si eu daca mai pot recupera ceva din acesti bani si ce ar trebui sa fac, ce acte mi-ar trebui,ce costuri implica.Daca are vreo importanta , am platit pe data de 15 decembrie, apoi a doua zi taxa s-a tripla.Daca stie cineva care ar fi pasii de urmat si vrea sa ma ajute, multumesc anticipat.
da, este inregistrat in revisal, am auzit astazi ca veniturile sub 200 ron nu sunt impozate, este posibil ca din aceasta cauza sa nu figureze cu venituri impozabile la finante, adica daca salariul este de 180 ron, acesta nu se impoziteaza si prin urmare nu are cu ce sa figureze la finante?multumesc
pai tocmai asta e si problema, se depune declaratia 112, acolo apar sume la cass, somaj, etc, iar la impozit pe venit apare 0, persoana a fost la finante sa ia o hartie cu situatia fiscala si acolo scrie ca nu a avut nici un venit, in statul d plata apare salariu brut 180, deducere de 250 si la valoare impozit 0, apare in casa si balanta cu salariu datorat pe contul 421, dar ce vreau eu sa stiu este daca treaba asta e legala, sa nu i se inregistreze nici un venit la finante, stiu ca v-am zapacit , dar va rog mult sa incercati sa ma ajutati, multumesc
persoana respectiva nu mai are nici un loc de munca, asta e singurul, este normal sa nu apara cu nici un venit la finante, multumesc mult
cum adica functie de baza?
Buna ziua, o societate care are un singur angajat, pentru 2 ore zilnic, cu un salariu de 180 ron brut si 150 net poate inregistra deducerea personala de 250 ,astfel angajatului nu i se mai calculeaza si vireaza impozit pe venit si astfel nu mai figureaza cu venit la finante.In speranta ca m-am facut inteleasa, astept sa-mi zica cineva daca este normal acest lucru, multumesc