Buna ziua, in decembrie 2008 am platit taxa de prima inmatriculare de aproximativ 450 de euro si as vrea sa stiu si eu daca mai pot recupera ceva din acesti bani si ce ar trebui sa fac, ce acte mi-ar trebui,ce costuri implica.Daca are vreo importanta , am platit pe data de 15 decembrie, apoi a doua zi taxa s-a tripla.Daca stie cineva care ar fi pasii de urmat si vrea sa ma ajute, multumesc anticipat.
Din pacate nu mai puteti cere restituirea. La 01.01.2014 a intervenit prescriptia. In toti acesti ani nu ati avut pe nimeni sa va sfatuiasca, nu ati citit nimic despre recuperarea taxei de poluare ? Pacat... puteati recupera taxa + dobanda... bani frumosi si meritati !
La un momentan auzisem ca se dau banii, dar nu stiam ce costuri implica si am zis ca nu se merita sa ma judec ptr suma asta, iar acum intr-o seara am auzit iar la stiri despre restituirea taxei si vroiam sa stiu daca se mai poate face ceva, multumesc
Ce ati auzit la televizor zilele trecute facea referire la recuperarea/restituirea taxei de mediu instituita prin legea 9/2012, d-voastra ati platit in conformitate cu oug 50/2008.
Taxa auto
aandrra
stie cineva daca o taxa platita in 2008, dupa aparitia oug 50/2008 poate fi recuperata acum, avand in vedere ca termenul pentru procedura prealabila a ... (vezi toată discuția)
Taxe
lloryshyka
Buna dimineata,am auzit ca guvernul a aprobat reducerea taxei cu 25% si astfel va trebui sa restitue banii celor care au inmatriculat masina dupa 1iulie ... (vezi toată discuția)