avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxe
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxe

Buna dimineata,am auzit ca guvernul a aprobat reducerea taxei cu 25% si astfel va trebui sa restitue banii celor care au inmatriculat masina dupa 1iulie 2008,a-si dori sa stiu daca este vreo procedura de urmat pentru a primi acesti bani inapoi.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: stelian67 , utilizator 19:39, 19 Septembrie 2011
Daca e vorba de taxa de poluare nu inteleg de ce nu initiati o actiune in instanta in baza legii 554/2004 pentru recuperarea taxei integral?
Pentru ca in raza teritoriala a judetului Vaslui acest lucru nu este posibil,am ajuns la concluzia aceasta dupa ce am discutat cu un avocat.
cautati un alt avocat ,mai istet daca se poate,pina la urma si Vasluiul tot in Romania este iar pronuntarea de catre Curtea Europeana de Justitie , asupra ilegalitatii taxei de poluare priveste si este obligatorie vrind nevrind si la Vaslui . Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe lloryshyka lloryshyka Buna ziua,a-si dori sa stiu daca este cineva din judetul Vaslui care a recuperat taxa auto de prima inmatriculare? (vezi toată discuția)
Recuperarea taxei de prima inmatriculare radu_caia radu_caia va rog sa ma ajutati cu o informatie,ma numesc Radu si am inmatriculat un autoturism marca Seat toledo anul trecut, in urma efectuari inspectiei la RAR masina ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare prin instanta omuverde3d omuverde3d Buna tuturor...Am auzit ca este o cale mai simplasi mai ieftina pt inmatricularea masinilor cu nr de Italia, in cazul meu....Deci, din cate am inteles se poate ... (vezi toată discuția)